HP Garage Sale

De geboorte van Silicon Valley
HP ontstond in 1939 in een garage in Palo Alto te Californië door de samenwerking van de heren Hewlett en Packard. De garage hoorde bij het huurappartement waar Dave Packard en zijn vrouw woonden en waar Bill Hewlett de naastgelegen schuur had betrokken. De garage wordt ook wel gezien als de geboorte van Silicon Valley: de plek die nu de thuishaven vormt van ’s werelds grootste hightechbedrijven.

Deze geschiedenis heeft bijgedragen aan het idee van onze HP Garage Sale: de verkoop van uitstekende producten tegen zeer lage prijzen vanuit onze eigen online garage. U vindt bij ons ongetwijfeld een interessante aanbieding!

Hoe werkt HP Garage Sale?

De HP Garage Sale werkt als volgt:

  • De HP Garage Sale is bedoeld voor partners (wederverkopers) van HP Nederland B.V.
  • Het aanbod in de HP Garage Sale bestaat uit diverse HP Computing producten en HP Computing accessoires die ‘end-of-life’ (OP=OP) en scherp afgeprijsd zijn.
  • U vindt dit productaanbod opgesplitst in diverse productcategorieën (desktops, notebooks, tablets & hybrids, workstations, thin clients en accessoires) met een interessant inkoopvoordeel, uitgedrukt in een “Van-Voor” verkoopadviesprijs.
  • U ziet direct bij welke distributeur de producten verkrijgbaar zijn.
  • U kunt uw product bij de distributeur met voorraad bestellen. Via uw persoonlijke inlog bij de distributeur. Daar ziet u ook direct uw inkoopprijs voor het betreffende model.
  • Alle vermelde prijzen in de HP Garage Sale zijn verkoopadviesprijzen, geen IBP prijzen.
  • Voor alle producten geldt OP=OP
Tech Data

Tech Data

Of u zich als ICT-reseller focust op particulieren, SMB of corporate bedrijven, op specifieke technologieën of markten, u kunt bij Tech Data uitstekend terecht en gebruikmaken van onze expertise en logistieke ondersteuning.
Bezoek onze website

Copaco

Copaco

Copaco is distributeur van ICT en levert computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, software en industriële- en consumentenelektronica. Ook biedt Copaco een breed portfolio van diensten op het gebied van server, storage, mobility en logistic fulfillment en cloud services.
Bezoek onze website

Ingram Micro

Ingram Micro

Ingram Micro helpt bedrijven de waarde te maximaliseren van de technologie die ze maken, verkopen of gebruiken. De focus ligt op cloud-, mobility-, supplychain- en technologie-oplossingen, zodat business partners efficiënter werken en succescvoller zijn binnen hun markt.
Bezoek onze website

ALSO

ALSO

ALSO Nederland BV is al sinds 1994 geautoriseerd distributeur van componenten, computers, randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten. Iedere IT-reseller wordt een uitstekende basis voor zijn of haar inkoopproces geboden en profiteert van een persoonlijke en flexibele benadering.
Bezoek onze website